دیدار مشاوران رییس جمهوری از دانشگاه بدخشان

امروز الحاج اسدالله فلاح و انجنیر روحانی از مشاوران ریاست جمهوری با هیٸت همراه شان، از بخش های مختلف دانشگاه بدخشان دیدن نمودند.

این هیئت از طرف رییس، معاونان، استادان و دانشجویان دانشگاه بدخشان پذیرایی شده و مورد استقبال قرار گرفتند.

ابتدا پوهنمل دکتر خسرو نظری رییس دانشگاه بدخشان، تشریف آوری مهمانان را به بدخشان و دانشگاه، خوش آمدید گفت و پیرامون تاریخچه ی این نهاد علمی به شکل مفصل معلومات داد.

دکتر نظری گفت: دانشگاه بدخشان به عنوان یک دانشگاه جوان دارای هشت دانشکده، ۲۳ رشته ی علمی، ۱۲۰ تن کادر علمی و بیش از پنج هزار دانشجو از ولایات مختلف می باشد.

رییس دانشگاه بدخشان افزود: خوشبختانه ما با همکاری وزارت تحصیلات عالی و مردم شریف و علم دوست بدخشان، دست آورد های خوبی در ابعاد مختلف داریم و تمام تلاش ما بر این است که دانشگاه بدخشان را به یک نهاد واقعا علمی و اکادمیک مبدل نماییم تا جوانان افغانستان بدون هیچ گونه تعصب و تبعیض، درس بخوانند و به کشور خود خدمت کنند.

الحاج اسدالله فلاح مشاور ارشد رییس جمهوری، از تلاش های رییس دانشگاه بدخشان تشکری نمود و گفت: واقعا دست آوردهای چند سال اخیر دانشگاه بدخشان قابل ملاحظه و ستودنی است.

آقای فلاح گفت: " وقتی که وارد دانشگاه بدخشان شدم، فکر کردم در کدام کشور خارج هستم."

مشاور ارشد رییس جمهوری همچنان اضافه نمود: من از چندین دانشگاه افغانستان به شمول دانشگاه کابل دیدن نمودم؛  اما هیچ کدام شان را مانند دانشگاه بدخشان زیبا، فعال و عالی ندیدم.

فلاح در قسمت از صحبت هایش دانشگاه بدخشان را در ابعاد مختلف بهتر از خیلی دانشگاه های افغانستان خواند و از رییس دانشگاه به عنوان یک کادر فعال و ارزشمند کشور یاد نمود.

این هیئت از ساختمان ها و جریان امتحان دانشجویان دیدن نموده و  برای هیئت رهبری دانشگاه، استادان و دانشجویان، آرزوی مٶفقیت های بیشتر کردند.

مشاوران رییس  جمهوری در حالی از دانشگاه بدخشان دیدن می نمایند و اظهار رضایت و خشنودی می کنند که این نهاد علمی و اکادمیک در سال های اخیر به یک نهاد بزرگ تحصیلی در کشور مبدل شده و در حال رشد است.

دفتر مطبوعاتی دانشگاه بدخشان