رییس پوهنتون بدخشان مورد تقدیر وزارت تحصیلات عالی قرار گرفت

پوهنمل دکتر خسرو « نظری » رییس پوهنتون بدخشان به پاس زحمات و خدمات شایسته اش در راستای بهبود، ترقی و پیشرفت جامعه ای تحصیلی و علمی کشور، از طرف وزارت تحصیلات عالی کشور مورد تقدیر قرار گرفت و لوح تقدیر درجه سوم دریافت نمود.

این لوح تقدیر به اساس پیشنهاد شورای ولایتی ولایت بدخشان، تصمیم بورد علمی وزارت تحصیلات عالی  و شخص وزیر تحصیلات عالی محترم پوهنمل دکتر نجیب الله « خواجه عمری » برای دکتر خسرو « نظری» رییس پوهنتون بدخشان اهدا گردید.

در سفر اخیری که  پوهنمل دکتر خسرو « نظری » به کابل مرکز کشور داشت، با پوهنمل دکتر نجیب الله « خواجه عمری» وزیر تحصیلات عالی دیدار و ملاقات نمود.

آقای نظری در این ملاقات، ضمن اینکه کرسی وزارت را برای دکتر « خواجه عمری » تبریک گفت، پیرامون تاریخچه،  فعالیت ها و دست آوردها در پوهنتون بدخشان، معلومات اراییه نمود.

وزیر تحصیلات عالی از کارکرد های رییس پوهنتون بدخشان ابراز رضایت و خوشی نموده و فعالیت هایش را ستود.

پوهنمل دکتر خسرو « نظری» در سال ۱۳۹۱ به عنوان رییس دانشگاه بدخشان مقرر گردید و تا اکنون خدمات بزرگ، قابل ملاحظه و قابل ملموسی را به این نهاد علمی و اکادمیک انجام داده است.

تقدیر نامه ای درجه سوم در حالی از طرف وزارت تحصیلات عالی کشور به رییس پوهنتون بدخشان اعطا می شود که پیش از این نیز به پاس کارهای محمود و پسندیده اش نسبت به جامعه  ای اکادمیک کشور، مورد تقدیر ده ها نهاد دولتی و غیر دولتی قرار گرفته بود