هیئت رهبری دانشگاه بدخشان، از سوی مجلس سنا تقدیر شدند

هیئت رهبری دانشگاه بدخشان، از طرف مجلس سنا که از آن به نام مجلس بزرگان کشور نیز یاد می شود،مورد تقدیر قرار گرفتتند.

هیئت رهبری دانشگاه بدخشان،  به اساس پیشنهاد دانشمند،  شاعر و نویسنده ی فخیم و فهیم کشور میر بهادر « واصفی» سناتور انتصابی مجلس سنا، بابت خدمات صادقانه و تلاش های همه جانبه ای شان در راستای رشد و توسعه ی دانشگاه، مورد تمجید و تقدیر مجلس بزرگان کشور واقع شدند.

پوهنمل دکتر خسرو«  نظری » رییس دانشگاه بدخشان، پوهنمل نیاز محمد « ذاکری » معاون علمی، پوهنمل عبدالمجید « عبیدی » معاون امور محصلان، پوهنیار مژده « فیاض نور » استادِ  دانشکده علوم اجتماعی و پوهیالی  امام محمد « ساعی »استادِ گروه جامعه شناسی دانشگاه بدخشان،بخاطر فعالیت های خوب شان در  جهت رشد  دانشگاه بدخشان و عرضه خدمات بهتر علمی، از سوی مجلس سنا لوح تقدیر دریافت نمودند.

دانشگاه بدخشان در سال ۱۳۷۷ خورشیدی با ایجاد دانشکده ی طب تأسیس شد و در سال ۱۳۸۲به عنوان موسسه تحصیلات عالی در وزارت تحصیلات عالی کشور، ثبت و راجستر گردید.

این نهاد علمی تا سال ۱۳۹۱ به نام موسسه تحصیلی یاد می شد و دارای ۳ دانشکده و ۳۴ تن استاد بود؛ اما در سال ۱۳۹۱ به اساس سعی و تلاش هیئت رهبری دانشگاه، بزرگان و مردم بدخشان،  به دانشگاه ارتقا یافت که فعلا این مرکز اکادمیک ( AKAdemik) دارای هشت دانشکده، نزدیک به ۱۲۰  تن استاد که ۵۰ درصد این استادان تا درجه ی کارشناسی ارشد ( ماستری) تحصیل نموده و یا هم در جریان  تحصیل اند، دو تعمیر خوابگاه برای دانشجویان، پنج هزار دانشجو از ولایات مختلف کشور که ۳۰ در صد این دانشجویان را دختران شکل می دهند،صاحب مجله ای علمی و... می باشد که در آسمان دانشگاه های کشور می درخشد و به فعالیت های علمی می پردازد.

لازم به یاد آوری است که دانشگاه بدخشان در سال های پسین،مکتب  تعلیمات مسلکی و دوامدار دانشگاه را که بخش از مکتب تعلیمات مسلکی و دوامدار دانشگاه آسیای مرکزی می باشد،فعال نموده است که  در راستای آموزش زبان انگلیسی،  کمپیوتر،  مهارت حساب داری و ... دست آورد های قابل ملاحظه ای داشته و صد ها استاد و دانشجو در این مرکز، از تکنالوژی روز و زبان انگلیسی بهره برده اند.

همچنان دانشگاه بدخشان به اساس یک تفاهم نامه با بخش حاکمیت قانون دفتر G. I. Z برنامه های کلینیک حقوقی را برای دانشجویان دانشکده های حقوق و شرعیات راه انداخته است که دانشجویان در این مرکز به کار های عملی می پردازند و مهارت های را فرا می گیرند که بعد از فراغت از دانشگاه، در جریان کار در محاکم و نهاد های عدلی و قضایی برای شان مفید و ممد تمام می شود.

دانشگاه بدخشان در چند سال آخر،  دست آورد های بزرگی را در عرصه های مختلف داشته و فعلا به عنوان یکی از مراکز بزرگ تحصیلی در میان نهاد های علمی و اکادمیک کشور محسوب می گردد.

از همین بابت، مجلس بزرگان کشور( مجلس سنا)، رییس دانشگاه،  معاون علمی، معاون امور محصلان و دو تن از استادان این نهاد علمی را مورد تقدیر قرار داده و برای شان تقدیر نامه تفویض نمود.

هیئت رهبری دانشگاه بدخشان، در حالی از طرف مجلس سنای کشور تقدیر می شوند که پیش از این نیز مردم بدخشان، مقام ولایت،  نهاد های حامی جوانان و جامعه ی مدنی و ... پوهنمل دکتر خسرو نظری رییس دانشگاه را مورد تقدیر قرار داده و از زحمات و تلاش های شان در راستای رشد و توسعه ی دانشگاه بدخشان، تشکر و اظهار امتنان نموده بودند.